Telepon Urang Ayeuna!

Ricardo 10KW-300KW

Pedaran pondok:

Shangdong Weifang mangrupikeun pabrikan pangheulana ngahasilkeun mesin solar, produk dominan utama na: K series, R series, Steyr series, modél anu ngenalkeun téknologi anu dikenalkeun ti Ricardo Landtop, kisaran kakuatanana dugi ka 12kw-350kw. Éta mangrupikeun kakuatan anu saé pikeun ngadukung sét ngahasilkeun sedeng sareng alit, kalayan kaunggulan visual sapertos konsumsi minyak rendah, gampang ngamimitian, kakuatan ageung, low debit, operasi sareng perawatanana, sareng sanésna.


Detil Produk

Tanda Produk

A: Nguji sateuacan shippment

- Masing-masing Generator Set bakal dilebetkeun kana komisi langkung ti 4 jam sacara total, diuji dina beban dianggurkeun, beban sapinuhna sareng 10% karapihan.
- Tingkat noise bakal diuji.
- Sadayana méter dina panel kontrol kedah diuji.
- Munculna Set sareng labélna, nameplate kedah diuji. "
-Voltage sayogi: 50Hz: 380-400-415V / 220-230-240V; 60Hz: 220-380-416-440-480V / 110-208-220 240V. Naon waé voltase khusus ogé sayogi salaku paménta cilent.

B: Bungkus & Garansi
- Pakét: Kasus Kayu, Kayu Lapis.
- Waktos Pangiriman: Kirang ti 25 dinten damel saatos nampi prabayar.
- Garansi: Sataun atanapi 1, 000 jam ti tanggal kiriman
(15 Bulan atanapi 1, 200 jam kanggo Bagian Alternator).

C: Sistem Kontrol:
1, sistem kontrol dasar, sistem kontrol jenis dasar disayogikeun ku méteran ayeuna, volmeter, méteran frekuensi, guage tekanan minyak, thermometer cai sareng lampu indikator dina kabinet kontrol sareng 4 tambahan perlindungan anu kedah disayogikeun salaku diperlukeun ku konsumén.
2, AST (Sistem Kontrol Tipe Mimitian Otomatis), Sistem Tipe Mimitian Otomatis Opsional disayogikeun Upami aya gangguan dina catu daya komérsial (atanapi aya sinyal mimiti dina sét generator sanés), set generator ieu bakal, tunduk kana waktos reureuh pangakuan (0-30 S adjustable), janten otomatis dimimitian (1-8 kali disaluyukeun). Salaku tambahan, éta disayogikeun sareng fungsi panyalindungan dasar sareng indikasi digital atanapi méteran voltase, arus, frékuénsi sareng parameter speed rotasi.

3, ATS (Sistem Transfer Otomatis), Sistem opsional disayogikeun ku saklar transfer otomatis, alat listrik kontrol sareng lampu indikator dina panel kontrol sareng dikoordinirkeun sareng kabinet kontral tipe otomatis, sahingga ngalayanan fuction parobihan otomatis antara kakuatan anu dieusian ku grid sareng kakuatan anu dihasilkeun ku genset.

4, Sync Paralel Control System, sistem kontrol ieu tiasa nyambungkeun 2 atanapi 3 atanapi 4 gensét pikeun ngajantenkeun kakuatan anu langkung ageung. sapertos: upami anjeun hoyong kakuatan 1000kw, anjeun tiasa milih 2 sét 500kw genset kanggo damel babarengan, nganggo sistem kontrol ieu tiasa ngajantenkeun kakuatan 1000kw.

Jenis Genset Kakuatan Perdana 50HZ / 1500RPM Daya sayaga 50HZ / 1500RPM  Mesin Alternator  Ukuran generator jempé
KW KVA KW KVA Ricardo  LANDTOP
LTP-R17 12 15 13 17 Y480BD LTP164S4 1950X880X1200
LTP-R21 15 19 17 21 Y485BD LTP184S1 1950X880X1200
LTP-R25 18 23 20 25 Y485BZD LTP184S1 1950X880X1200
LTP-R28 20 25 22 28 Y485BZLD LTP184S2 1950X880X1200
LTP-R34 25 31 28 34 K4100DS LTP184S3 2150 * 890 * 1230
LTP-R47 34 43 37 47 K4100ZDS LTP224S1 2200 * 890 * 1230
LTP-R41 30 38 33 41 K4102DS LTP184S4 2200 * 890 * 1230
LTP-R34 25 31 28 34 N4100DS-30   LTP184S3 2150 * 890 * 1230
LTP-R41 30 38 33 41 N4105DS-38   LTP184S4 2200 * 890 * 1230
LTP-R55 40 50 44 55 N4105DS-46 LTP224S2 2200 * 890 * 1230
LTP-R62 45 56 50 62 N4105ZDS LTP224S3 2300 * 890 * 1230
LTP-R73 53 66 58 73 N4105ZLDS LTP224S4 2300 * 890 * 1230
LTP-R47 34 43 37 47 R4105DS LTP224S1 2200 * 890 * 1230
LTP-R62 45 56 50 62 R4105ZDS LTP224S3 2300 * 890 * 1230
LTP-R73 53 66 58 73 R4105ZLDS LTP224S4 2300 * 890 * 1230
LTP-R83 60 75 66 83 R4105BZLDS LTP224S4 2400 * 890 * 1230
LTP-R94 68 85 75 94 R6105ZDS LTP224S5 2700 * 1050 * 1470
LTP-R110 80 100 88 110 R6105ZLDS LTP274S1 2700 * 1050 * 1470
LTP-R138 100 125 110 138 R6105AZLDS LTP274S2 2900 * 1050 * 1470
LTP-R165 120 150 132 165 R6105BZLDS LTP274S4 3000 * 1050 * 1470
LTP-R206 150 188 165 206 R6110ZLDS LTP274S5 3100 * 1200 * 1800
LTP-R220 160 200 176 220 6126-68DE LTP274S6 3650 * 1200 * 2100
LTP-R248 180 225 198 248 6126-42DE LTP274S7 3810 * 1430 * 2130
LTP-R275 200 250 220 275 6126A-260DE LTP274S8 3810 * 1430 * 2130
LTP-R303 220 275 242 303 WP10-275DE LTP314S3 3810 * 1430 * 2130
LTP-R358 260 325 286 358 WT12D-308E LTP314S4 3810 * 1430 * 2130
LTP-R413 300 375 330 413 WT13-330DE LTP314S6 4010 * 1630 * 2230
LTP-R440 320 400 352 440 WT13-360DE LTP314S7 4210 * 1730 * 2230
LTP-R481 350 438 385 481 WT13A-390DE LTP354S1 4210 * 1730 * 2230
Wilujeng konsultasi pikeun langkung jelasna, hatur nuhun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami