Telepon Urang Ayeuna!

Warta industri

  • Formula konsumsi bahan bakar tina solar generator set

    Sacara umum, konsumsi bahan bakar set generator solar diitung numutkeun 0.2-0.25kg / kW.jam, sareng hiji liter solar sakitar 0,84-0.86 kg. Teras 1KW per jam nyaéta 0,2-0,25 kg dibagi ku 0,84 = 0,238 liter-0,3 liter, dikali ku kilowatt sami sareng konsumsi bahan bakar per jam. Nyaéta, 0 ...
    Maca deui
  • Perdagangan luar negeri mékanis sareng listrik Tiongkok terus tumuh dina Maret, volume ékspor produk mékanis sareng listrik Cina naék 43% dina usum kahiji

       Kapangaruhan ku faktor-faktor sapertos basa handap taun ka tukang, pamulihan permintaan peuntas laut, sareng kaunggulan pasokan nagara kuring, perdagangan luar negeri mékanis sareng listrik nagara kuring terus tumuh dina Maret. Numutkeun kana statistik ti Administrasi Umum Bea Cukai, total ...
    Maca deui
  • Diagnosis sareng perlakuan noise abnormal tina agul kipas tina generator solar

    Nalika set generator solar tiasa dianggo, sabab agul kipas dianggo pikeun waktos anu lami, kadang-kadang ujug-ujug ngaluarkeun sora bising, langkung-langkung sakumaha gancangna susunan generator solar naék, sora bakal ningkat saluyu. Fénoména sapertos kieu disebat kipas Abnormal sora daun. Re ...
    Maca deui
  • Diesel generator set kipas sabuk dieunakeun

    Salila operasi set generator solar, kadang-kadang aya sora "squeak -" frékuénsi luhur, lantip, sareng kontinyu. Nalika suluhna buru-buru, sora na langkung menonjol, anu disababkeun ku geleser katrol. ⑴ Alesan tensionTegangan sabuk kipas atanapi pompa udara henteu leres ...
    Maca deui
  • Pangropéa sareng pancegahan sadidinten pikeun generator solar

    1. Hawa tina solokan minyak ◆ Loosen baud getih tina pipa bahan bakar-tekanan rendah, sareng teras-terasan pencét tombol pompa transfer bahan bakar dugi teu aya aliran cai gelembung dina pipa minyak tekanan low, teras kencengkeun getihan baud ◆ Loosen gabungan pipa suluh tekanan tinggi sareng mimitian ...
    Maca deui
  • Alesan pikeun suplai bahan bakar henteu rata tina sét generator

    1. Pasokan minyak henteu rata disababkeun ku kagagalan mékanis: Saatos panggunaan jangka panjang, kusabab sela-sela leupas atanapi ageung teuing dina drive gandeng tina pompa injeksi bahan bakar, gear drive dipakai sareng backlash ningkat, anu ogé bakal mangaruhan kasaruaan suplai minyak unggal silinder. Di sagigireun éta, kabocoran ...
    Maca deui
  • Métode pamariksaan sareng pangaturan pikeun suplai bahan bakar henteu rata tina generator solar

    Upami suplai bahan bakar unggal silinder tina generator solar henteu rata (contona, suplai bahan bakar sababaraha silinder ageung teuing, sareng pasokan bahan bakar sababaraha tabung alit teuing), éta langsung bakal mangaruhan stabilitas generator solar. Pompa suntikan bahan bakar tiasa dipiceun kanggo inspec ...
    Maca deui
  • Ngaleungitkeun Noise Generator Diesel

    Kontrol noise janten penting pisan dina pamasangan sét generator anu paling. Aya sababaraha cara pikeun milih pikeun ngendalikeun tingkat noise. 1. muffler knalpot haseup: muffler haseup haseup bakal ngirangan tingkat noise tina mesin solar. Peunteun anu béda-béda tina silencer gaduh sééng béda ...
    Maca deui
  • Tilu sorotan inovasi tina susunan generator Cummins

    "Pikeun ngarecah anu lami sareng nyiptakeun anu énggal, gampang diajar sareng ngalakukeun sesah." Balik unggal perobihan jaman-jaman aya mangtaun-taun kerja keras sareng polesan konstan. Generator Dongfeng Cummins L9 Nasional VI henteu terkecuali! Hayu urang analisa babarengan, sorot inovasi anu disumputkeun ...
    Maca deui
  • Prosedur operasi anu leres tina generator solar

    1. Sateuacan ngamimitian susunan generator solar 1) Buka panto sareng windows kamar generator solar pikeun mastikeun ventilasi. 2) Tarik palapis éta sareng parios tingkat minyak. Kedah antara wates anu luhur sareng handap (dua panah anu sabalikna), henteu cekap pikeun nambihan. 3) Pariksa kuantitas bahan bakar, éta nyaéta ...
    Maca deui
  • Fungsi sareng prinsip generator solar opat-stroke

    1. Serangan Stroke Nghirupan hawa seger kana silinder tina generator solar disetél pikeun nyayogikeun hawa anu dibutuhkeun ku generator solar. 2. Stroke Komprési Asupan sareng katup knalpot tina set generator solar ditutup, piston naék ka luhur, gas dina silinder dikomprés gancang, hawa ...
    Maca deui
  • Pancegahan umum pikeun rohangan mesin tina generator solar

    ● Entong ngantep barudak anu caket kana set generator. ● Entong nganggo cairan awal anu teu stabil pikeun nyegah ledakan. ● Entong napak kana set generator nalika lebet atanapi kaluar tina kabin set generator, upami sanésna, komponén tina set generator tiasa ditekuk atanapi dibobol sareng nyababkeun sirkuit pondok atanapi ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami